ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Ως μέλη του Diners Club απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια που κάνουν τα ταξίδια σας πιο οργανωμένα, άνετα και ξένοιαστα!

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
ΤΗΝ ΡΩΜΗ

Ταξιδέψτε στην Αιώνια Πόλη.

Ιστορικά μνημεία, τέχνη, αγορές, διασκέδαση, σε μια από τις πιο ιστορικές ευρωπαϊκές πόλεις. Απολαύστε ένα ταξίδι γεμάτο ξεχωριστά προνόμια και ζήστε τη μαγεία της Ρώμης!
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ταξιδέψτε στο «Μεγάλο Μήλο».

Πραγματοποιήστε το ταξίδι που ονειρεύεστε στη Νέα Υόρκη, απολαμβάνοντας ξεχωριστά προνόμια που θα κάνουν την εμπειρία σας μαγευτική.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ

Με το Diners Club Travel Tools Αpp!

Κατεβάστε την εφαρμογή Diners Club Travel Tools και ταξιδέψτε ξέγνοιαστα και με οργάνωση, έχοντας άμεση πρόσβαση στα μοναδικά προνόμια των μελών του Diners Club.

Με το Diners Club Travel Tools Αpp!

Κατεβάστε την εφαρμογή Diners Club Travel Tools και ταξιδέψτε με οργάνωση αλλά και ξέγνοιαστα, έχοντας άμεση πρόσβαση στα μοναδικά προνόμια των μελών του Diners Club.
DINERS CLUB

Γνωρίστε τον κόσμο.

Οι κάρτες Diners γίνονται αποδεκτές σε όλο τον κόσμο.

Δείτε τις μοναδικές προσφορές bonus και τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία για να κλείσετε το επόμενο ταξίδι σας
DINERS CLUB
AIRPORT LOUNGES

Μοναδικά προνόμια πριν την πτήση.

Η παραμονή σας στα αεροδρόμια γίνεται πιο ευχάριστη ως μέλη του Diners Club. Ταξιδέψτε ξέγνοιαστα και απολαύστε τους ειδικά διαμορφωμένους exclusive χώρους σε περισσότερες από 1.000 αίθουσες αναμονής αεροδρομίων σε περισσότερες από 125 χώρες και επικράτειες στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ.

Ειδικά για τις αίθουσες Goldair Handling η χρέωση είναι €22,32 στο Intra Schengen και €31 στο Extra Schengen στο Ελ. Βενιζέλος και €18,6 στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Με κάρτα Diners Club Prestige απολαμβάνετε δωρεάν πρόσβαση στις αίθουσες Goldair Handling στην Ελλάδα.