ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Ως μέλη του Diners Club απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια που κάνουν τα ταξίδια σας πιο οργανωμένα, άνετα και ξένοιαστα!

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
ΤΗΝ ΡΩΜΗ

Ταξιδέψτε στην Αιώνια Πόλη.

Ιστορικά μνημεία, τέχνη, αγορές, διασκέδαση, σε μια από τις πιο ιστορικές ευρωπαϊκές πόλεις. Απολαύστε ένα ταξίδι γεμάτο ξεχωριστά προνόμια και ζήστε τη μαγεία της Ρώμης!
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ταξιδέψτε στο «Μεγάλο Μήλο».

Πραγματοποιήστε το ταξίδι που ονειρεύεστε στη Νέα Υόρκη, απολαμβάνοντας ξεχωριστά προνόμια που θα κάνουν την εμπειρία σας μαγευτική.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ

Με το Diners Club Travel Tools Αpp!

Κατεβάστε την εφαρμογή Diners Club Travel Tools και ταξιδέψτε ξέγνοιαστα και με οργάνωση, έχοντας άμεση πρόσβαση στα μοναδικά προνόμια των μελών του Diners Club.

Με το Diners Club Travel Tools Αpp!

Κατεβάστε την εφαρμογή Diners Club Travel Tools και ταξιδέψτε με οργάνωση αλλά και ξέγνοιαστα, έχοντας άμεση πρόσβαση στα μοναδικά προνόμια των μελών του Diners Club.
DINERS CLUB

Γνωρίστε τον κόσμο.

Οι κάρτες Diners γίνονται αποδεκτές σε όλο τον κόσμο.

Αποκτήστε τη δική σας τώρα, γίνετε μέλος του Diners Club και γνωρίστε τον κόσμο απολαμβάνοντας τα προνόμια ενός exclusive Club.
DINERS CLUB
AIRPORT LOUNGES

Μοναδικά προνόμια πριν την πτήση.

Η παραμονή σας στα αεροδρόμια γίνεται πιο ευχάριστη ως μέλη του Diners Club. Ταξιδέψτε ξέγνοιαστα και απολαύστε τους ειδικά διαμορφωμένους exclusive χώρους σε περισσότερες από 800 αίθουσες αναμονής αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ.

Ειδικά για την αίθουσα Goldair Handling Lounge Extra Schengen (CIP lounge) στο Ελευθέριος Βενιζέλος, η χρέωση είναι €31.