Διευρύνετε τους ορίζοντες της επιχείρησής σας

DINERS CLUB MERCHANTS

Καλωσορίστε τον κόσμο του Diners Club. Η συνεργασία σας με το Diners Club ανοίγει την πόρτα της επιχείρησής σας σε ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό με σημαντική αγοραστική δύναμη.

Το Diners Club αριθμεί περίπου 200.000 Έλληνες καταναλωτές1 με υψηλό οικονομικό προφίλ. Επιπλέον, 1 στα 3 μέλη δεν διαθέτουν άλλη πιστωτική κάρτα2, γεγονός που καθιστά τη συνεργασία αυτή πραγματικά αξιόλογη για εσάς και την επιχείρησή σας!


Η Diners Club είναι η πρώτη κάρτα (παρουσία από το 1950 διεθνώς και από το 1959 στην Ελλάδα) συνώνυμη του κύρους, με πιστά μέλη που απολαμβάνουν τα μοναδικά της προνόμια, για τις αγορές τους, τη διασκέδασή τους και τα ταξίδια τους.

270+ εκ.
Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις υποδέχονται πάνω από 270.000.000 κατόχους καρτών του Discover Global Network, σε όλο τον κόσμο1.
20+
Το Discover Global Network μετρά πάνω από 20 δίκτυα συνεργατών.
200+
Η κάρτα είναι αποδεκτή και λειτουργεί σε περισσότερες από 200 χώρες και σημεία ανά τον κόσμο.
  • 1. Discover Global Network participant reporting and RBR– Global Cards Data and Forecasts to 2025, Oct 2020

Με πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα, παγκοσμίως, δίκτυα πληρωμών, το Discover Global Network, αποκτάτε τη δυνατότητα εμπορικής συναλλαγής με πληθώρα διεθνών καρτών, μεταξύ των οποίων:

Diners Club, η κάρτα συνώνυμη του κύρους με πιστά μέλη που απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια

Discover, μία από τις πιο διαδεδομένες κάρτες στις Η.Π.Α.

RuPay (Ινδία), η κάρτα ενός από τα μεγαλύτερα εθνικά δίκτυα πληρωμών

BC Global Card (Ν. Κορέα), με περισσότερους από 6 εκ. κατόχους

Dina Card (Σερβία), με περισσότερους από 2,5 εκ. κατόχους

Καλωσορίστε τον κόσμο του Diners Club στην επιχείρησή σας,
καλώντας στο 210 630 3000 ή μέσω e-mail στο merchants_support@alpha.gr

Ευκολιες & παροχες
προς τους πελατες σας

Η τεχνολογία Chip & PIN διασφαλίζει τις καθημερινές συναλλαγές των πελατών σας, αλλά και την ομαλή λειτουργία και αξιοπιστία της επιχείρησής σας, αφού δεν απαιτείται πλέον υπογραφή της απόδειξης συναλλαγής.

Η πιο ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για online επιχειρήσεις και η μόνη που εξασφαλίζει στους πελάτες σας πρόσβαση σε όλα τα συστήματα πληρωμών, όποια κάρτα κι αν χρησιμοποιούν.

Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να πληρώσουν με οποιαδήποτε κάρτα, χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη, επιλέγοντας την Alpha Bank για την εκκαθάριση των συναλλαγών σας και την Cardlink για τα τερματικά σας και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας παρέχοντας στους πελάτες σας τη δυνατότητα άτοκων δόσεων. Επιπλέον, σας προσφέρουμε την δυαντότητα να πραγματοποιήσετε πωλήσεις με δόσεις στους πελάτες σας, ενώ εσείς θα εισπράξετε μετρητά την επόμενη εργάσιμη ημέρα με αυτόματη πίστωση του λογαριασμού σας.